Anasayfaİlçemiz

İlçemize Ulaşım

İSTANBUL – SİMAV

1. Tercih Edilen Güzergah: İstanbul- Bursa- Orhaneli- Harmancık- Balıköy- Dağardı-Simav bu güzergah en kısa yol olup toplam 428 km dir.

2. Güzergah: İstanbul-- Bursa- Balıkesir- Bigadiç- Sındırgı- Düvertepe- Simav bu yolun toplam uzunluğu 523 km dir.

3. Güzergah: İstanbul- Kocaeli- Bilecik- Bozüyük- Kütahya- Gediz- Simav bu yolun toplam uzunluğu 505 km dir.

BURSA – SİMAV

1. Tercih Edilen Güzergah: Bursa- Orhaneli- Harmancık- Balıköy- Dağardı- Simav Bursaya en kısa yoldur. Toplam uzunluk 185 km dir.

2. Güzergah: Bursa- Balıkesir- Bigadiç- Sındırgı- Düvertepe- Simav bu yolun uzunluğu 285 km dir.

3. Güzergah: Bursa- İnegöl- Bozüyük- Kütahya- Gediz- Simav bu yolun uzunluğu 323 km dir.

BALIKESİR – SİMAV
Güzergah:

Balıkesir- Bigadiç-Sındırgı-Düvertepe-Simav yolun toplam uzunluğu 135 km dir.

İZMİR – SİMAV

1. Tercih Edilen Güzergah:Kemalpaşa- Turgutlu- Ahmetli- Salihli- Kula- Uşak- Yenikent- Abide- Pazarlar- Simav bu yol yaklaşık 293 km.dir.

2.Güzergah: Kemalpaşa- Turgutlu- Ahmetli- Salihli- Kula- Selendi- Simav bu yol yaklaşık 250 km dir.

3.Güzergah: İzmir- Manisa- Akhisar- Sındırgı- Düvertepe- Simav bu yol yaklaşık 225 km dir.

4.Güzergah: İzmir Kemalpaşa- Turgutlu- Ahmetli- Köprübaşı- Demirci- Simav toplam 245 km dir.

UŞAK – SİMAV

Güzergah

Uşak- Yenikent- Abide- Şaphane- Simav bu yol 82 km dir.

KÜTAHYA – SİMAV

Güzergah

Kütahya- Çavdarhisar- Gediz- Şaphane- Simav bu yol 145 dir.

ESKİŞEHİR – SİMAV:
Güzergah:

Eskişehir- Kütahya- Çavdarhisar- Gediz- Şaphane- Simav bu yol yaklaşık 225 km dir..

DENİZLİ – SİMAV:
1. Tercih Edilen Güzergah: Denizli- Çivril-Sivaslı-Uşak-Yenikent- Abide- Şaphane-Simav bu yol yaklaşık 235km'dir.

2. Güzergah: Güney- Ulubey- Uşak-Yenikent- Abide- Şaphane- Simav bu yol yaklaşık 220 km  dir.

Eklenme Tarihi : 21.2.2012 - 08:37:10