AnasayfaHaber Listesi

Bütün Haberler (79)

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı;  Zaferin 93. yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

2017 TEOG sonrası okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrenciler belli oldu.

Eylül 2017 Sorumluluk Sınavlarına girecek öğrenciler ve dersleri belli oldu.

18-24 Eylül 2017 tarihlerinde yapılacak olan Eylül ayı Sorumluluk Sınavlarına girmesi gereken öğrencilerimiz ve sınava girecekleri dersler belli oldu.

15 Temmuz Destanı Fotoğraf Sergimiz açılıyor.

Simav Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa 15 Temmuz Destanı konulu Fotoğraf Sergimiz açılıyor.

Mezun Öğrencilerimizi kutluyoruz.

2016-2017 Öğretim Yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizi en içten dileklerimizle kutlar,bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.

9.Sınıf Öğrencilerimizin Alan Tercihleri belli oldu.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında 10.sınıfta okuyacak olan öğrencilerimizin alan tercihleri sonuçları e-okul modülünde açıklandı.

Makina Teknolojisi 10.Sınıf Öğrencilerimiz Okul-Sanayi İşbirliği Protokolü kapsamında Kazcıoğlu Otomotivi ziyaret etti.

Kazcıoğlu Otomotiv ile Okul Sanayi İşbirliği Protokolü imzaladık

Mesleki eğitimde 40 yılı aşan süredir eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren okulumuz;Simav Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ülkemizde otomotiv sektörünün gözbebeği sanayi kuruluşlarından olan Kazcıoğlu Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile mesleki eğitimdeki kaliteyi arttırma amacıyla OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ imzaladı.

Terörü Lanetliyoruz.

Simav MTAL ailesi olarak Terörü lanetliyoruz.

17-18 Yaş Grubunda da Kütahya birincisi olduk.

17-18 Yaş Greko Romen İl seçmelerinin 2.gününde de birinciliği kazandık.

Okulumuz İl birinciliğine abone oldu.

Gelenek bozulmadı.15-16 Yaş Gereko Romen Takımımız İl birincisi oldu.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları başlıyor.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme Kursları 8 Ekim 2016 Cumartesi günü başlıyor.

Eylül ayı Sorumluluk Sınavları başlıyor.

Sorumlu olarak bir üst sınıfa geçen öğrencilerimizin Eylül ayı Sorumluluk Sınavları 19-24 Eylül 2016 tarihlerinde okulumuzda yapılacak.

2016-2017 Öğretim Yılı 1.dönem Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına öğrenci müracaatları başlıyor.

2016-2017 Öğretim Yılı 1.dönem Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına öğrenci müracaatları 22-27 Eylül tarihlerinde yapılacak

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 19 Eylül 2016 Pazartesi günü başlıyor.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 19 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

[1] - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 -